Lyt til træerne | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Lyt til træerne

Lyt til traeerne lille normal620
Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3
2300 København S
Se kort
2-7 år
40/40 kr.
kvarterhuset.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom med ind i Papirskovens eventyrlige univers med fortællekoncerten 'Lyt til træerne' i Kvarterhusets Glassal på 1. etage.

Koncerten er et samspil mellem højtlæsning, levende musik og sang. Genkendelige, klassiske værker strømmer ind og ud af fortællingen og indimellem dukker også anderledes lyde og nye toner op.

Vi møder de flittige skrædderkaniner i gang med at sy en luftballon. De syr og syr, og de har arbejdet alt for meget, alt for længe. Da de endelig er færdige, falder de om af udmattelse. Halvt i søvne bliver de draget af en lyd, der fører dem dybt ind i skoven. Er der nogen, der kalder på dem? Eller er det en sang, de kan høre?

På deres vej gennem skoven møder de 12 forskellige træer. Skrædderkaninerne spørger træerne, om det er dem, der kalder, men fordi de spørger og spørger og glemmer at lytte, får de intet svar! Så finder de ud af, at træerne har en hemmelighed...

Papirskovens univers er skabt af Marie Priem, der, udover at være forfatter og illustrator, også er sanger. I tæt samspil med saxofonist og sanger Karen Duelund Guastavino og pianist Louise Schrøder bliver Papirskovens finurlige og eftertænksomme univers levende i ord, sang og musik.

Fortællekoncerten varer 30 minutter og henvender sig til børn i alderen 2-7 år og deres voksne.

OBS: Alle deltagere, børn som voksne, skal vise billet i døren. Billetter købes på billetto.dk

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

Biblioteker
Musik/dans
Teater
2-6 år
Amager

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 07. november 2021 kl. 10-10.30.