Lunch og Opera | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Lunch og Opera

Operaen desktop normal620
Det Kongelige Teater, Operaen
Ekvipagemestervej 10
1438 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
kglteater.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom helt tæt på sangere, kor, sceneteknik, instruktør, scenografi og meget, meget mere, når vi åbner dørene til Lunch & opera. Der er gratis adgang.

Skabelsen af en opera er en spændende og omfattende proces, der er omgærdet af en helt særlig magi på grund af de mange kunstnerisk skabende kræfter. Kom helt tæt på sangere, kor, sceneteknik, instruktør, scenografi og meget, meget mere, når vi åbner dørene til Lunch & opera.

Tag din kæreste, bedstemor, bror, nabo, datter under armen og få en spændende og hyggelig eftermiddag i Operaens smukke rammer.

Frokost og kaffe sørger Meyers for. Det kan købes i baren fra kl. 11. Frokosten koster 95 kr. og består af 2 små sandwiches med fisk og kød, grøntsagsstænger med dip, saltede nødder og frisk opskåret frugt. Drikkevarebuffet (kaffe, juice mm.) koster 30 kr. pr. kop, og der må gerne fyldes op undervejs. Bemærk at antallet af lunchbokse er begrænset.

Du er velkommen til at tage frokost eller kaffen med i salen under prøven og ellers kan den nydes inden prøven i den smukke foyer.

Der er gratis adgang, men mød op i god tid, hvis du vil sikre dig en plads. Foyeren åbner kl. 11, dørene til salen åbner ca. kl. 11.45.

Der er introduktion i foyeren kl. 11.30.

Se mere på kglteater.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 09. marts 2019 kl. 12-13.30.