Legestue 0-4 år | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Legestue 0-4 år

Det feminine hus logoer normal620
Det Feminine Hus
Provstevej 19
2400 København NV
Se kort
0-4 år
0/20 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Angående legestuen
Vi har lige lagt hovederne i blød ift vores legestue. Man behøver ikke bære mundbind på vores legestue, men vi har kun plads til 4 forældre m. ét barn hver.
For at vi kan få det til at løbe rundt økonomisk har vi derfor besluttet at vi sætter 4 “månedskort” til salg til legestuen. De koster 80 kr pr. stk. og gælder til de kommende 4 torsdage - på den måde, er det også de samme forældre og børn der kommer de næste uger. Hvis ikke alle fire månedskort er solgt inden på torsdag d. 29/10, er vi desværre nødt til at holde lukket i legestuen de næste 4 uger, hvor de skærpede restriktioner gælder (Og har man købt et månedskort, men det ender med at vi ikke kan åbne, får man naturligvis sine penge tilbage).
Månedskort købes ved at overføre 80 kr på mobilepay til 28566809 (Anne Sofie) og skriv gerne “månedskort” i kommentarfeltet 💕
Vi håber på jeres forståelse og støtte - og ellers ses vi igen “på den anden side” 😊❤️
Vi har fortsat åbent for booking af ammevejledning, slyngevejledning og efterfødselsstøtte 💕
Kh Maria & Anne Sofie

Vi er endelig klar til at åbne legestuen igen og vi glæder os til at se jer 😃❤️

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger, så for at undgå, at vi bliver for mange eller at nogen må gå forgæves, afprøver vi et nyt tilmeldingssystem, hvor I tilmelder jer hver legestue ved at mobilepaye en 20’er til 28566809 (Anne Sofie).

Vi har plads til 5 forældre med max 2 børn hver og tilmelding er først til mølle. Vi serverer kaffe og te og stiller håndsprit til rådighed.

Vi beder jer naturligvis om at blive hjemme hvis I har symptomer på sygdom - det samme gælder for børnene. Snotnæse uden andre symptomer er ok, da det for mange småbørn er en kronisk tilstand

Se mere på detfemininehus.dk

Kategorier Tilføj ›

Legestuer
Barsel/gravid
Nordvest

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • torsdag d. 03. december 2020 kl. 9-11
    Legestue 0-4 år
  • torsdag d. 10. december 2020 kl. 9-11
    Legestue 0-4 år
  • torsdag d. 17. december 2020 kl. 9-11
    Legestue 0-4 år