Legehelteløb på Bakken | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Legehelteløb på Bakken

Legeheltel bet1920x500 normal620
Bakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Arrangøren af Legehelteløbet på denne dag er ekstremsportsudøver Casper Thusholt Larsen i samarbejde med Børneulykkesfonden.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Udlevering af løbsnumre, heltekapper og masker vil finde sted fra kl. 09:30 ved scenen, hvor der kl.10.20 også vil være opvarmning forud for løbet.

Selve løbet skydes igang omkring kl.10.30.

Der vil være to ruter på henholdsvis 1 og 3 km, således at både korte og lange ben har mulighed for at løbe med 🙂

Kategorier Tilføj ›

Motion

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 11. august 2019 kl. 9.30-12.