Langelandsfestival 2018

Borneland langelandsfestival normal620
Langelandsfestival
Fredskovvej
5900 Rudkøbing
Se kort
Alle
langelandsfestival.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Langelandsfestival er, i modsætning til andre festivaler, en ferieoplevelse for HELE familien. Langelandsfestival er og skal være for alle - og derfor arbejder vi målrettet på at skabe tilbud, som både børn og voksne kan nyde.

Børneland er et af de tiltag, som under hele festivalen står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. De mange frivillige 'Børnetæmmere' er altid klar med en hjælpende hånd og glæder sig til at underholde børnene samt sørge for, at børnene føler sig trygge og sikre. Har du spørgsmål på selve festivalen, så slå et smut forbi Børne-info, hvor du kan få svar på næsten alt.
Børneland er større end to fodboldbaner tilsammen og har sin helt egen stemning, der gør området til en sikker vinder blandt alle festivalgæster. Det koster ikke ekstra at komme ind, og alt, du kan lave i Børneland, er en del af dit festival pass.

I festivalens fire første dage kan du boltre dig på den store legeplads med hoppepuder, cykelbaner og masser af familiesjov. Om onsdagen åbner Børneland for hele sit fulde areal, så der i festivalens fire sidste dage er adgang til endnu flere sjove og hyggelige aktiviteter samt underholdning i børnehøjde. Vi offentliggør mere om aktiviteterne i Børneland her på siden senere hen.

I Børnelands puslevogn kan de helt små få varmet en flaske mælk i mikroovnen, vasket måsen eller få en tør ble på. Puslevognen er til fri afbenyttelse. Vi forventer, at brugerne selv hjælper med at holde orden – for vores alles skyld. Børneland har også en café, hvor du kan købe kolde og varme drikke, dejlig mad og børnevenlige retter.

Øl og anden alkohol er ikke tilladt i Børneland. Derfor har vi en bænk ved indgangen, hvor mor og far kan drikke ud, inden de kommer ind.

Se mere på langelandsfestival.dk

Kategorier Tilføj ›

Festivaler Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 28. juli 2018 kl. 00-24.