La Spire | Børn i byen - hvad skal vi lave?

La Spire

Spire normal620
Grønningen NV
ved Bogtrykkervej
2400 København NV
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

En gigantisk spiral. 7 meter høj og med tre store loops. Umulig at forcere for en almindelig krop, men for de seks luftakrobater i La Spire er den monumentale konstruktion et redskab til at udfordre det umuliges kunst. De seks kvinder kaster tyngdekraften af sig og bevæger sig vægtløst op ad spiralens metalcirkler.

Mens vi på jorden lægger nakken tilbage og holder vejret, kæmper kvinderne med al styrke i kroppen for at holde sig svævende. Konstant må de vride kroppen af led for at finde en vej videre. Hænder, fødder, lår søger det næste greb om metalrørene. Og det næste. Og det næste.

Hver for sig og uløseligt forbundet med hinanden forener de råstyrke, poesi og sårbarhed i en frygtløs kamp for overlevelse.

Under sig har de musikeren, som med sin barytonsax og sine særlige lydmaskiner sætter musik til dette spektakulære, meditative drømmescenarie. Som levende punkter på et stjernekort over himlen skaber de seks artister et magisk øjeblik uden for tid og sted. Den ultimative tilstedeværelse. Alle sanser er forhøjet. Alt er lige nu og her.

Sidste sommer faldt Metropolis-publikummet bagover ved synet af kraftfulde, graciøse Chloé Moglia svævende syv meter oppe i luften i sin solo-forestilling Horizon. Nu kommer hun tilbage med kollektiv-forestillingen La Spire, der bygger videre på Horizon og er skabt sammen med fem fantastiske luftakrobater og en eksperimenterende musiker.

Chloé Moglia er et ikon inden for nycirkus-verdenen, og med sit kompagni Rhizome skaber hun forestillinger, der kan tage pusten fra enhver med jordforbindelse. Med inspiration fra de fire elementer og med udgangspunkt i sin praksis inden for kampsport undersøger hun tomheden gennem sine kunstneriske, meditative eksperimenter.

Se mere på metropolis.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Underholdning
Teater
Kulturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 31. august 2019 kl. 19-20.