Kunstvandring i Hvidovre | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kunstvandring i Hvidovre

Foto  molly haslund normal620
Hvidovre Hovedbibliotek
Hvidovrevej 280
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
hvidovrebib.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Oplev et performancekunstværk i form af en fælles vandring gennem Hvidovre. Byens borgere indgår som en del af kunstværket bærende på skilte med deres eget personlige udsagn. En performance, der sætter fokus på holdninger og udsagn i det offentlige rum. Mød skiltebærerne på deres vandring rundt om i Hvidovre lørdag eftermiddag den 12. september. Måske vil nogle af udsagnene provokere. Måske er de sjove eller opfordrer til eftertænksomhed.

Når deltagerne har gået hver deres individuelle rute, mødes de ved Rådhuset med alle deres statements. Her danner de en skov af skilte og udsagn, som flyder sammen og danner nye meninger. Efterfølgende vil skiltene blive udstillet i en uge på Hvidovre Biblioteks galleri, hvor man også vil kunne se en kort dokumentarfilm, som produceres på selve performancedagen.

Performancen er udarbejdet i et samarbejde mellem Hvidovre Kunstråd, Molly Haslund samt kurator fra Råderum Charlotte Bagger Brandt, der er inviteret som projektleder og kurator for kunstvandringen.

Se mere på vkir.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 12. september 2020 kl. 14-15.30.