Kulturnatten på Politimuseet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kulturnatten på Politimuseet

1 hp normal620
Politimuseet
Fælledvej 20
2200 København N
Se kort
Alle
politimuseum.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kulturnatten 2021 på Politimuseet byder på aktiviteter for både store og små.

Politimuseet deltager igen i år, når Kulturnatten løber af stablen fredag d. 15. oktober i tidsrummet kl. 18:00 – 00:00.

I tidsrummet kl. 18-20 har vi børneprogram, hvor de mindste kan prøve politiuniformer – historiske og tidsvarende – i børnestørrelser. Prøv også kræfter med en del af politiskolens fysiske optagelsesprøve: kan du mon hoppe dig ind på politiskolen? Både store og små kan desuden få indsigt i politiets arbejde med fingeraftryk, og du kan blive klogere på dine egne fingre igennem mikroskop. Du kan også få taget dine egne fingeraftryk og få dem med hjem til at hænge op på køleskabet.

For de voksne arrangerer vi mini-byvandringer på Nørrebro med pensionerede politifolk, og inde på museet har vi foredrag med henholdsvis museumsleder Frederik Strand og fhv. leder af Rejseholdet Bent Isager-Nielsen. Bemærk, at tilmelding til byvandringer og foredrag foregår ved ankomst på aftenen. Fordeling vil ske efter først-til-mølle-princippet.

I løbet af aftenen kan besøgende desuden se museets udstillinger, en politibil magen til den fra Olsen-Banden-filmene og hilse på panserbasserne.


Se det fulde program via linket.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Seværdigheder
Museer/Udstillinger
Kulturoplevelser
Nørrebro

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 15. oktober 2021 kl. 18-24.