Krablende kreativitet på Øresundsakvariet i efterårsferien | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Krablende kreativitet på Øresundsakvariet i efterårsferien

R r ved levende havdyr fotograf tina andersen normal620
Øresundsakvariet
Strandpromenaden 5
3000 Helsingør
Se kort
Alle
59/79 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Øresundsakvariet byder på et hav af krablende og kreative aktiviteter i efterårsferien. Tegn et havdyr, tag en quiz om krebsdyr, rør ved den store hummer og fang krabber. Og hvis du ikke nåede med på vores marsvinesafarier i sommers, så har du chancen nu.

Tegnekonkurrence
Lad kreativiteten folde sig ud ved vores tegnebord – de flotteste tegninger af børnenes yndlingshavdyr bliver præmieret med et årskort til akvariet

Rør ved Levende Havdyr
Der er masser af inspiration til tegningerne i akvariet. Vores fisk og dyr stiller op som modeller, og ellers skal en ferie-aktivitet som Rør ved Levende Havdyr nok få kreativiteten til at flyde.

Rør ved Levende Havdyr fokuserer på de krablende krebsdyr, der findes i Øresund. Så vær klar til at røre ved den store taskekrabbe og til at tjekke hummerens store klosakse ud.

Tema: Krebsdyr
Du kan også prøve forskellige krebsdyr-lege af, og forsøge at hoppe baglæns som en reje – og du kan tage en quiz og blive (endnu) klogere på krebsdyr.

Fang krabber og fisk ved Vandlaboratoriet
Herudover laver Øresundsakvariet flere gange dagligt guidede ture til Vandlaboratoriet på Helsingør Nordhavn, hvor gæster kan kigge på Øresunds liv i vandkikkerter og fange små fisk og krabber.

ALLE AKTIVITETER HEROVER ER DÆKKET AF DEN ALMINDELIGE ENTRÈBILLET TIL AKVARIET.

Chance for hvaler
Nåede du ikke med ud på Øresund og se marsvin i sommers? Så fortvivl ikke! Vi sejler ud i efterårsferien igen, så du kan få chancen for at opleve Danmarks lille hval på tæt hold.

Der er nemlig her i sundet hele året rundt – også i oktober måned. Billetter købes via Øresundsakvariets hjemmeside.

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Seværdigheder
Naturoplevelser
Aktivitet
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 20. oktober 2019 kl. 10-17.