KOM TIL LEGO® EVENT

91183 727 mall tour fb asset tlm2 1080x1080px e1554993273164 768x537 normal620
Lyngby Storcenter
Lyngby Storcenter
2800 Kongens Lyngby
Se kort
Alle
lyngbystorcenter.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom forbi Lille Torv i Lyngby Storcenter fra fredag den 3. til og med torsdag den 16. maj, hvor der vil være mange tusinder af klodser fra de tre temaer LEGO Friends, LEGO FILMEN 2™ og DUPLO®. Så skal der bygges!

Der vil der være mange tusinder af klodser fra de tre temaer LEGO Friends, LEGO FILMEN 2™ og DUPLO®. Det er bare om at lade fantasien råde og være kreativ, hvad end man vil bygge stort eller småt.

LEGO Friends:
Byg blomster i LEGO Friends blomsterværkstedet sammen med dine venner i LEGO Friends området
Byg frit med LEGO Friends – Brug din fantasi til at bygge modeller med Friends klodserne og få dem udstillet på udstillingsbordet.
Farvelæg med LEGO Friends – Farvelæg en LEGO Friends maleside med de farver du bedst kan lide. Tag din tegning med hjem til at hænge op eller give til en god ven.
Husk at få en LEGO Friends plakat med hjem.

LEGO FILMEN 2™:
Lav din egen LEGO film – Optag din egen film ved LEGO The Movie™ bordstudierne og rediger den på din telefon efterfølgende.
Byg frit med LEGO FILMEN 2™ – Brug din fantasi til at bygge modeller med LEGO FILMEN 2™ klodserne og få dem udstillet på udstillingsbordet.
Husk at få en LEGO FILMEN 2™ plakat med hjem.

DUPLO®:
Byg frit med LEGO DUPLO® – Brug din fantasi til at bygge modeller med LEGO DUPLO® klodserne og få dem udstillet på udstillingsbordet.
Farvelæg med DUPLO® – Farvelæg en DUPLO® maleside med de farver du bedst kan lide. Tag din tegning med hjem til at hænge op eller give til en god ven.

Se mere på lyngbystorcenter.dk

Kategorier Tilføj ›

Underholdning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 16. maj 2019 kl. 14-18.