Kom i lære som spion på Krigsmuseet i efterårsferien | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kom i lære som spion på Krigsmuseet i efterårsferien

Spionbillede 2 normal620
Krigsmuseet
Tøjhusgade 3
1220 København K
Se kort
6-10 år
60/80 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Når efterårsferien rammer lige om lidt, bliver Krigsmuseet i København forvandlet til en spionskole for børn. Her bliver de oplært i at arbejde undercover som spioner i Sovjetunionen under Den Kolde Krig.

Den Kolde Krig raser, og Danmark har brug for spioner, der skal sendes dybt ind i Sovjetunionen.

Den danske efterretningstjeneste mangler dygtige spioner, der kan infiltrere det sovjetiske samfund og skaffe vigtige informationer, som skal bruges i forsvaret mod Warszawapagten. Har du, hvad der skal til for at blive spion?

I efterårsferien er der spionskole for børn på Krigsmuseet i København. Børnene skal igennem syv poster, inden de er klar til at arbejde undercover i Sovjetunionen. De skal ind bag fjendens linjer og snige sig forbi patruljerende soldater, de skal finde en hemmelig militærbase på et kæmpestort satellitbillede, og de skal fotografere russiske spioner, der har infiltreret Krigsmuseet.

Deltagerne i spionskolen kommer også til skydetræning med Nerf guns (som skyder med ufarlige skumpatroner), og de får lov til at holde vaskeægte våben fra Den Kolde Krig, som er hentet frem fra Krigsmuseets magasiner (og som ikke længere er funktionsdygtige).

Billetten til spionskolen giver også adgang til alle Krigsmuseets udstillinger, hvor børn og voksne kan opleve livet som dansk soldat i Afghanistan, gå på opdagelse i historierne om Danmarks krige og udforske livet til søs i udstillingen om den danske flåde.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Storby
Staycation
6-10 år
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 12. oktober 2020 kl. 10.15-13.15 - sidste indgang kl. 12.15.