Knogler & Kamuflage - vinterferien på Øresundsakvariet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Knogler & Kamuflage - vinterferien på Øresundsakvariet

R dsp tte 495px normal620
Øresundsakvariet
Strandpromenaden 5
3000 Helsingør
Se kort
Alle
69/89 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

På Øresundsakvariet i Helsingør handler vinterferien i år om Knogler og Kamuflage. Hele uge 7 vil gæster kunne røre ved levende havdyr bag akvariets kulisser og lære om havdyrenes fænomenale kamuflage-teknikker og i Auditoriet bliver en række fiske-skeletter fra Zoologisk Museum udstillet.

Hvordan ser en rødspættes knogler ud?
Hvordan ser en rødspættes skelet egentlig ud i sin helhed – og en knurhanes? I vinterferien har vi lånt forskellige fiskeskeletter fra Zoologisk Museum, og flere af fiskene kan du også se i levende live i vores akvarier.

Rør ved Levende Havdyr: Fantastiske kamuflage-teknikker
Flere gange om dagen, hver dag i uge 7 kan du deltage i vores ”Rør ved levende havdyr,”, hvor en biologiformidler vil fortælle om de mange forskellige teknikker, som havdyrene bruger for at gemme sig.

Du kommer med bag akvariets kulisser og får mulighed for at komme helt tæt på og røre ved de forskellige dyr.

Ud over Rør ved Levende Havdyr og knogle-udstillingen i Auditoriet, kan du tage en quiz om havdyrenes kamuflage-evner - måske du er så heldig at vinde et årskort til akvariet!

Alle aktiviteter er inkluderet i entrébilletten til Øresundsakvariet, der i hele uge 7 har åbent 10-17 alle dage. Bemærk, at Rør ved Levende Havdyr kræver tilmelding på dagen i akvariets billetsalg.

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Seværdigheder
Ud-af-byen
Vinterferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 16. februar 2020 kl. 10-17.