Kick off event - Dyreungeløbet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kick off event - Dyreungeløbet

57111059 2524115397623188 8724338966393782272 n normal620
Naturcenter Amager
Granatvej 3-9
2770 Kastrup
Se kort
Alle
naturstyrelsen.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom og bliv ekspert i dyreunger på Naturcenter Amager 🌳🐾

Søndag den 28. april inviterer Dyrenes Beskyttelse og Naturcenter Amager dig med til dyreungeløbet, som er et orienteringsløb, hvor du kan gå på opdagelse og lære om de mange forskellige dyreunger, der findes i den danske natur 🦔🐿

DYREUNGELØBET
Til dyreungeløbet vil du blandt andet lære, hvornår man skal holde sig på afstand, hvor og hvornår de forskellige dyreunger fødes, samt hvordan de fleste dyreunger allerede fra fødslen faktisk er i stand til at klare sig selv på helt egen pote.

Ved Friluftshuset vil du fra kl. 11.00 kunne møde vores seje dyreeksperter, der vil besvare spørgsmål og komme med tips til, hvordan man skal begå sig i naturen, så der er plads til både mennesker og dyr.

Du vil ved ankomst til Friluftshuset få udleveret quiz-ark, blyant og foldekikkert, så du er veludrustet til et lærerigt dyreungeløb gennem de skønne og livlige omgivelser ved Naturcenter Amager.

Når du begiver dig ud på dyreungeløbet, er din opgave at finde billeder af forskellige dyreunger. Ved hvert billede vil du også finde et skilt med informationer om dyreungen, som du skal bruge for at kunne udfylde dit quiz-ark.

Svarer du rigtigt på alle quizspørgmålene, vil du finde det hemmelige ord, som du skal fortælle til personerne i Frilufthuset for at vinde dit helt eget diplom 🐇

INFO
Arrangementet er gratis for alle.

Vi glæder os til at se jer! 🍄☀️

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Naturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 28. april 2019 kl. 11-15.