Kanalrundfart i efterårsferien 2021 | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kanalrundfart i efterårsferien 2021

Kanal normal620
Canal Tours Copenhagen
Nyhavn 3
1051 København K
Se kort
Alle
stromma.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom på kanalrundfart i efterårsferien 2021 med Stromma Danmark - Canal Tours Copenhagen.

Det' for børn! Men voksne er også velkomne ombord på denne kanalrundfart specielt designet til børn fra 3-9 år. Sejlturen på 40 minutter går rundt i Københavns kanaler, mens en glad matros ombord fortæller om byens historie, så selv de mindste kan være med. Båden sejler fra Nyhavn kl. 9.30, hvor den også vender tilbage til kl. 10.10.

Gode fortællinger og måske en røverhistorie eller to. Bliver kanonerne ved Batteri Sixtus stadig brugt, og hvor mange er der egentlig? Er et skoleskib en rigtig skole? Hvorfor hedder ubåden Sælen og er der sæler i havnen? Der er mange spørgsmål og matrosen har styr på det hele og er klar til at dele sine historier med alle nysgerrige børn ombord på båden.

Der er masser at ting at se og lære om på turen, men der er også plads til at man kan hyggesnakke og nyde sejlturen. Kanalrundfarten for børn stævner ud om morgenen, når børnene er friske og klar til at komme ud og opleve verden. Forældre kan nyde København fra vandsiden og koble fra, mens matrosen underholder med spændende historier. En hyggelig tur for hele familien.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 19. oktober 2021 kl. 09.30.