KÅL-JUL | Børn i byen - hvad skal vi lave?

KÅL-JUL

K l kopi normal620
Kulturhuset Krudttønden
Serridslevvej 2
2100 København Ø
Se kort
Alle
krudttonden.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Det nye Østerbro bydelsteater for børn og familier TEATER HUND & Co. vil gerne støtte op om miljøet, tænke anderledes og være med til at passe på vores jord – og samtidig have det sjovt.

Vi byder derfor på et julearrangement lørdag den 30. november kl. 14.00 – 15.30 ved Krudttønden, med fokus på bæredygtighed, teatralsk jule-værksted, klimavenlig julemad og forgrønnelse af Østerbro. I tæt samarbejde med Miljøpunkt Østerbro og Langelinieskolen på Østerbro sætter vi fokus på juletraditioner og vores julemiljø.

Ved Krudttønden vil der være lidt varmt at drikke og smagsprøver på bæredygtig julemad tilberedt af Miljøpunkt Østerbro, der også giver bud på opskrifter til alternative og bæredygtige juleretter.

Som optakt til arrangementet vil Langelinieskolens børn kl. 13.30 gå i procession med deres julepynt fra Teater Hunds lokaler på Østerbrogade 95 til Krudttønden, anført af Therese Glahn. Her vil Superhelten Henning Hund - menneskets bedste ven - også støde til på sin minicykel og se, om der er noget, han kan hjælpe med.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 30. november 2019 kl. 13.30-15.30.