Juniorkor | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Juniorkor

Store piger synger  closeup normal620
Flintholm kirke
Junggreensvej 14
2000 Frederiksberg
Se kort
9-12 år
0/0 kr.
flintholmkirke.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Juniorkoret er et gratis tilbud til alle piger og drenge, der går i 3. - 5. klasse

I juniorkoret synger vi både rytmiske og klassiske sange, salmer og kanons. Vi lærer at synge flerstemmigt og bruger også tid på at arbejde med noder og rytmer, så man bliver dygtig til at lære musikken. Vi arbejder desuden fast med stemmetræning, så stemmerne udvikler sig sundt.

Juniorkoret medvirker ved nogle af kirkens børnegudstjenester og højmesser, men vi kommer også ud af huset og optræder. Vi går Lucia til jul og har sunget i Tivoli, til juletræstænding på Frederiksberg Rådhus og på Den Blå Planet. Vi tager også på korstævner. At synge i kor er en god måde at møde andre børn og få kammerater på tværs af skolerne.

Det skal først og fremmest være sjovt at gå til kor, men vi arbejder også seriøst og progressivt med sangene og stemmerne.

Alle børn er velkomne! Man behøver ikke bo i Flintholm Sogn for at være med.

Det er gratis at være med og det er sjovets, hvis I kommer næsten hver gang - så bliver vi nemlig rigtig gode til at synge.

Man er velkommen til at være med til en prøvegang, før man beslutter om man vil være med. Skriv gerne til korleder Louise på forhånd på lrostved@gmail.com, så hun kan tage godt imod jer.

Korleder er konservatorieuddannede Lousie Rostved.

Se mere på flintholmkirke.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik og kunst
Frederiksberg

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • mandag d. 13. december 2021 kl. 15:10
    Juniorkor