Juletur i skovnisse skoven | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Juletur i skovnisse skoven

Juletur i skovnisse skoven normal620
Bidstrup Skoven
P-pladsen, forenden af Avnstrupvej
4330 Hvalsø
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

På denne tur vil vi, fortælle jer historier om skovnisserne og hvordan de hjælper skovens dyr, samt passer på skoven og ikke mindst hvordan de er blevet venner med skovtrolden. Vi vil vise jer et hemmeligt sted i skoven, hvor skovenisserne bor tæt på skovtroldene, langt væk fra skovstierne. Men I behøver ikke at blive bange, for det er gode skovtrolde og søde skovnisser der bor i skoven.

Skovnisserne var i al hast nødt til, at flytte i starten af året, da den granskov de boede i, blev fældet, men så det jo godt vi er gode venner med skovnisserne og et par dage før en af skovnissernes fødselsdag, fandt vi endelig frem til deres nye fantastiske sted og sikke de havde fået et skønt sted, at bo. Så hvis I var med sidste år, ja så kom med og se deres nye sted.

På denne tur slipper vi fantasien fri og lever os ind i skovnisseren/ skovtrolde universet og lader os begejstres.

Der vil også blive tid til, at indsamle lidt naturpynt, som I kan tage med hjem, til f.eks. og lave jule dekorationer med.

Hvor:
Bidstrup skoven, her mødes vi på P-pladsen, forenden af Avnstrupvej (kør forbi nr. 20 og videre af grusvejen til højre), 4330 Hvalsø

Pris: 75 kr. pr. person. (Børn under 2 år gratis)
Kræver tilmelding

Se mere på familieniskoven.dk

Kategorier Tilføj ›

Naturoplevelser
Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • søndag d. 18. december 2022 kl. 10-13
    Juletur i skovnisse skoven