Solrøds hyggeligste julestue! | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Solrøds hyggeligste julestue!

Julestue 1 normal620
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter
Solrød Center 85
2680 Solrød Strand
Se kort
Alle
facebook.com E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter er vi glade for igen i år at kunne slå dørene op for Solrøds hyggeligste julestue for hele familien!

Til julestuen sælges der traditionen tro juledekorationer, julepynt, julegaver og mange andre fine ting af høj kvalitet, som alt sammen er håndlavet med omhu og hjerte af brugerne af centerets værksteder. Desuden er der mulighed for at gøre et loppe-kup hos de frivillige i ”Loppeskuret”, som i dagens anledning har rykket lopperne indenfor i varmen.

Hvis du er til spænding og overraskelse, er der også mulighed for at deltage i julelotteriet, hvor du kan vinde flotte gevinster, og når benene trænger til et hvil, byder Den Frivillige Café på gløgg, æbleskiver og andre uimodståelige fristelser.

For børn og barnlige sjæle er juleværkstedet åbent, hvor du helt gratis kan klippe-klistre og udfolde dine kreative sider med god assistance fra krea-hjælperne, hvis der skulle blive brug for det, og måske får værkstedet uventet besøg i løbet af dagen...?

Du kan også deltage i den særlige juleskattejagt, hvor det gælder om at finde alle de julegaver, som drillenissen har gemt, og måske er der en lille findeløn, hvis det lykkes?

På gensyn til en julestue for hele familien!

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Cafeer
Loppemarkeder
Kulturhuse
Aktivitet
Dagsture
Hobbyforretninger
Fællesskab
Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 30. november 2019 kl. 10-14.