Julemarked på Gammelgaard

Billedet findes ikke
Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
2730 Herlev
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Gammelgaard omdannes til et slaraffenland for juleshopping den første weekend i december og samler julens bedste gaver inden for design, kunst og håndværk fra udvalgte udstillere.

Gammelgaards Julegavemarked bygges op i en rå ramme af neonorange juletræer og stablede europaller, som vi fylder med det fineste design, kunst og håndværk, små pop-up shops og udstillinger. Alle udstillere er inviteret eller håndplukket på baggrund af indsendte ansøgninger, og i udvælgelsen har vi lagt vægt på kvalitet, originalitet og variation, så der er noget for alle.

Blandt de mange forslag til årets bedste julegaver kan bl.a. friste med alt fra farverig grafik af Hvass&Hannibal over foldede lamper fra Sonobe Light til lækker keramik af Kodanska og Line Rønnest Ceramics. Eller måske det var noget med interiørdesign fra Cle Design, flotte unisexure fra Larsen&Eriksen eller sjove tøjdyr til børnene fra KAI Copenhagen. Og selvfølgelig masser af smykker fra bl.a. ByFossdal, PrettyUgly og Sarah Winther.

IDA DAKAR og CAIOB rykker også til Gammelgaard for en weekend og åbner hver deres lille pop-up shop. IDA DAKAR designer unikke, håndlavede sko og accessories, der alle skabes i tæt samarbejde med designere fra Senegal, og hos CAIOB bydes der på lækre designs fra bl.a. Julie Damhus, Notem Studio, Pernille Folcarelli, Trine Rytter Ceramics, VIIL Designs og en stribe internationale keramikere som bl.a. Hana Karim, Jack Laverick, Jatta Lavi og Nienke Helder, der er helt nye til det danske marked.

Og sådan kunne vi blive ved. Det bliver en weekend fyldt med udsøgt design, kunst og håndværk fra omkring 35-40 udstillere, der alle står klar med bud på julens bedste gaver.

Igen i år fylder vi også gårdspladsen med bålfade, salg af juletræer og lækre markedsboder fra bl.a. Bybi, Meyers Mad og Butik Ø. La Baracca rykker ud af Reffen for en weekend og sørger for rygende varm minestronesuppe og lasagne til gæsterne, mens Café Gammelgaard frister med kaffe, kage og juleknas. Og i vores store julestue kan børnene klippe den fineste julepynt.

Årets julegaver køber du selvfølgelig på Gammelgaards Julegavemarked!

Kategorier Tilføj ›

Shopping Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 02. december 2018 kl. Kl. 10-16.