Julemarked i Avedørelejren | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Julemarked i Avedørelejren

 mg 7858 normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
0/0 kr.
cirkusmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Julemarked for hele familien
Kl. 10-15 søndag d. 5. december slår Avedørelejren portene op for det traditionsrige og stemningsfyldte julemarked, som byder på aktiviteter for hele familien.
I de 70 stader, fordelt i den gamle Fægtesal og to store telte, byder stadeholderne på alt, hvad julehjertet og ganen begærer. Lokale bryggerier og vingårde står klar med smagsprøver og julegaveidéer, hos slagteren kan du købe lækre pølser og flæskesvær og i ko- og fåreavlerens bod sælges bløde fåreskind og nyspundet uld, men du kan også købe meget andet julegodt på markedet. Der er nemlig salg af alt fra blomsterdekorationer, cremer, juletræer, hjemmestrik og trylletricks til kunsthåndværk, honning, smykker, børnetøj og nisser i alverdens former og farver. Sult og tørst kan blive stillet i de forskellige madboder og i Bataillionen.

Der vil være musikalsk underholdning med det festlig brassband Out of Line, og Copenhagen Barbershop Chorus vil sprede glade juletoner med deres festlige korsang på hele markedet. På pladsen vil DynaMike, en hårdtslående streetperformer fra Canada, underholde store og små med hans vilde jongleringsshow, hvor han bl.a. jonglerer med motorsave. De mindste har også mulighed for at ride på islænderheste fra Krogagre, møde julemanden og tage på skattejagt på Cirkusmuseet.

Der er fri entré og parkering til markedet, der finder sted på Alarmpladsen i Avedørelejren.

Alle besøgende over 15 år skal vise gyldigt coronapas. Der er opstillet håndsprit, og teltene er ensrettede, så I sikkert kan besøge julemarkedet.

Arrangører af markedet er Cirkusmuseet og Forstadsmuseet. Find hele programmet på www.cirkusmuseet.dk

Se mere på cirkusmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Shoppingevents
Cirkus
Underholdning
Shop
Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • søndag d. 05. december 2021 kl. 10-15
    Julemarked i Avedørelejren