Julemarked hos Viktoria Ceramic Studio | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Julemarked hos Viktoria Ceramic Studio

Billedet findes ikke
Viktoria Ceramic Studio
Vesterbrogade 24B
1620 København V
Se kort
5-10 år
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Igen i år slår Viktoria Ceramic Studio CPH i weekenden den 29.-30. november og 1. december dørene op til julemarked. Støbeforme, glasur og ler bliver rykket til side, og i stedet er der fundet plads til ti skønne designere og kunsthåndværkere i det 400 m2 hyggelige værksted og butik på Vesterbrogade 24b. Sammen med værkstedets egne fem keramikere vil de sælge deres lækre produktioner, og der er mulighed for at gøre et godt kup i form af udgåede varer, kollektionsprøver, 2. sortering og meget mere.

På julemarkedet vil der være keramik i alle afstøbninger, lædertasker, strikkede tørklæder og bluser, drejet træ, grafiske print og papirkunst, naturtryk på silke, glaskunst og smykker i guld og sølv. Der vil samtidig være mulighed for at få en snak med dem, der står bag produkterne.

Trænger I til en pause midt i julegaveshoppingen, er der mulighed for at nyde friske vafler, æbleskiver, glögg og andre forfriskende sager i den hyggelige café. Kunstskolen Lokalet - Rum for Opfindsomhed vil desuden lørdag og søndag sammen med de besøgende børn lave grafiske tryk og udforske deres kreative spillerum.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Andre butikker
Aktivitet
Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 29. november 2019 kl. Fredag 12-19 lør-søn 10-17.