Jul i ZOO

Fr 27112018  24 normal620
Zoologisk Have
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
105/195 kr.
zoo.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom til jul i ZOO og opdag ægte julestemning i skæret af 400.000 julelys!
Mød julemanden i Julemandens Hus og fejr jul med Rosa fra Rouladegade. Gå på opdagelse blandt dyrene, stil den lille eller store sult i ZOOs madboder og restauranter, og slip kreativiteten løs blandt et væld af juleaktiviteter.
I Julemandens Hus kan du klippe julepynt, lave personlige julekort, flette dyre-julehjerter og lave julegaver helt gratis!
ZOOs juletog kører dig rundt gennem julelandskabet, og på Verdenspladsen ved pandaerne er byens hyggeligste julemarked åbnet med små julegaver, kunsthåndværk, delikatesser og masser af julegodter.
Få julestemning helt ind i honninghjertet, når Rosa fra Rouladegade spiller julekoncert for både børn, voksne, dyr og sovedyr! Rosa spiller den 24/11, 8/12 og 14/12 kl. 14.00 i Elefanthuset.
Rensdyrene er selvfølgelig på tur rundt i Haven hver dag, og hvis du ikke når at møde dem ved Julemandens Hus, så kan du besøge dem i deres stald. I weekenden kan du tilmed være med til at pynte et juletræ med æbleskiver til kamelerne. Og der er altså tale om skiver af æbler i ordets oprindelige forstand!

Dyk ned i det store juleprogram og slip hyggen løs i ZOO!

Se mere på zoo.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Spisesteder
Tæt på dyr

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 31. december 2019 kl. 10-14.