Jorden Rundt med Malene Kjærgård - Amager Børnemusikfestival Online - AFLYST! | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Jorden Rundt med Malene Kjærgård - Amager Børnemusikfestival Online - AFLYST!

Jorden rundt forside digidi normal620
Børnekulturhus Ama'r
Øresundsvej 8 B
2300 København S
Se kort
4-10 år
0/0 kr.
bornekulturhusamar.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Amager Børnemusikfestival 2021 - ONLINE
Livekoncert på facebook med Malene Kjærgård og band.

🌏 Tag børnene med Jorden rundt 🌏
➤ Fredag den 19.2 kl. 10

Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?
Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.
Til koncerten undersøger Malene den store kufferts indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om forskellige lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København.
Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.
Både børn og voksne vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i hvordan historien denne dag udvikler sig.
Bandet har netop vundet en Danish Music Award: "Børnejazzprisen 2020" hvor en blandet jury af børn og voksne stemte om, hvilken af tre nominerede koncerter, de bedst kunne lide.
Koncerten er for de 4-10 årige og varer ca 45 min.

🎶 ABMF ONLINE 🎶
Koncerten er en del af Amager Børnemusikfestival, der i år foregår ONLINE på facebook.
Festivalen sender koncerter live direkte hjem til din stue mandag – fredag i uge 7.
Festivalen arrangeres af: Kvarterhuset, Teater ZeBU, Kulturhuset Islands Brygge, Børnekulturhus Ama'r, Solvang Bibliotek - Kultur- & MedborgerCenter og Ørestad Bibliotek.
Festivalen er støttet økonomisk af KFF, Statens Kunstfond, Amager Vest Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg & A.P Møller Fonden

Se mere på fb.me

Kategorier Tilføj ›

Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 19. februar 2021 kl. 10.