Jeg er Silas | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Jeg er Silas

Silas   forestilling 6000x4000px 01 normal620
Folketeatret - Hippodromen
Nørregade 39, 1.
1165 København K
Se kort
12-18 år
120/220 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Hvordan ved man, hvem man er, når samfundets normer strammer?

At være teenager, skifte skole, få nye venner og finde det helt rigtige outfit til konfirmationen kan være svært. Når hele ens omgangskreds ikke rigtigt ser én, bliver det uoverskueligt.

Men hvordan fortæller man sin familie og sine klassekammerater, at det køn man blev tildelt ved fødslen, ikke stemmer overens med den man er?

Silas føler ofte, at han bliver set på som en fremmed – som et sort hul, der suger opmærksomhed til sig og samtidig er usynligt. Til tider flygter han ud i skoven, hvor han kan være alene med sine tanker. I skoven er der ingen kønnede forventninger til ham.

Silas vil helst bare kunne flyve frit, være sig selv og få verden til at forstå hvem han er. Da Silas møder den lidt ældre Hedvig, der også udfordrer normerne, begynder brikkerne at falde på plads.

Jeg er Silas er en rørende fortælling om at finde vejen til at stå ved, hvem man er inderst inde ved at udforske sig selv, sin kønsidentitet og sit køn. Om forløsende venskaber og om at møde sine egne og omverdenens fordomme. Og ikke mindst er det en gribende historie om en familie, der udfordres i hver sin selvforståelse, men sammen finder en vej.

Folketeatret producerer forestillingen sammen med HiLS DiN MOR og holdet bag reumertvindende Fucking Åmål.

Kategorier Tilføj ›

Teater
Storby
Indre by

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 06. november 2020 kl. 18.30.