Hvorfor vil børn have grænser og hvordan sætter du dem uden kæft, trit og retning | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Hvorfor vil børn have grænser og hvordan sætter du dem uden kæft, trit og retning

Nf boern graenser normal620
Slagelse bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
Se kort
12-12 år
0/130 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Foredragsholder: Trine Andreasen, forældrerådgiver, forfatter

Kender du det at stå med dit barn, der bare skriger, græder og generelt opfører sig som en skarnsunge - og kender du ikke også følelsen af, at alle kigger på dig, imens du forsøger at få dit barn til at holde op med at græde, så andre ikke tror, at du ikke kan styre dit barn?
Jo, det gør du sikkert - vi har alle prøvet denne situation! Eller vil komme til det, når vi får børn eller får glæden af at passe andres børn.
Det kan måske ikke virke sådan, men det er en helt naturlig læringsproces, som barnet gennemgår netop ved disse situationer.
Det handler nemlig om at prøve grænser af - Eller rettere sagt: at finde ud af, hvor din grænse som forælder går.
Dit barn skal lære, at der er grænser, ikke kun fordi det er vigtigt at sætte en grænse i forhold til sig selv, men også fordi det faktisk giver dit barn mere tryghed, og fordi det lærer dit barn, hvor dets egne grænser går.
Mange forældre oplever, at det er svært at sætte klare og tydelige rammer for deres barn, og ofte ender det i hysteri og konflikt, når de forsøger at sætte grænser.
Men der findes nogle enkle værktøjer, som du kan bruge for at sætte grænser og samtidig lære dit barn at sætte sine egne.
Kom og hør om, hvordan børns indre moral opbygges, og hvordan du som forælder kan lære dit barn, at dets handlinger har konsekvenser, og om hvilke værktøjer der kan hjælpe dig i processen med at sætte grænser uden kæft, trit og retning.
Der vil blive sat tid af til spørgsmål og debat.

Kategorier Tilføj ›

Musik/kunst undervisning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 24. september 2019 kl. 19.