HR. SKÆGS JULEØNSKE | Børn i byen - hvad skal vi lave?

HR. SKÆGS JULEØNSKE

Presse billede   hr. sk gs jule nske 2020 normal620
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Se kort
Alle
200/200 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom med når Hr. Skæg og hans makker Vinter inviterer Danmarks klogeste publikum indenfor i Koncertsalen til et juleshow fuld af sjov og sange med et juletwist.

Hr. Skæg fra DR’s Ramasjang, er kendt af børn landet over som garant for et show der både indeholder uforglemmelig musik, en historie fuld af sjove og lærerige forviklinger og stor publikums-inddragelse.

Sammen med sin makker Vinter, tager Hr. Skæg hul på julen og inviterer publikum til at hjælpe med at løse dilemmaet omkring de forventninger som juleforberedelser og især tanken om gaverne sætter i gang.

Med sange (som vil være kendt fra 10 års børnefjernsyn – med et juletwist), og støtte fra Danmarks klogeste publikum, lykkes det Vinter at hjælpe Hr. Skæg med at få opfyldt sit juleønske.

Tag hele familien med til en underholdende koncert som alle aldre kan få noget ud af. Der er altså ingen grund til at skåne sin familie for et møde med Hr. Skæg og en mulighed for at ønske hinanden en glædelig jul. Vi håber at ses i DR Koncertsalen.

Se mere på drkoncerthuset.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Din weekend
Amager

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 19. december 2020 kl. 10.00
    HR. SKÆGS JULEØNSKE