HR. SKÆGS HOTEL | Børn i byen - hvad skal vi lave?

HR. SKÆGS HOTEL

Skaeg normal620
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Se kort
Alle
150/200 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

r. Skæg har åbnet sit helt eget hotel i Koncertsalen. På hotellet møder man mennesker fra hele verden, og det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil. Ved hjælp af musik og sang kan dog det være, at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

Er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere? Så er ”Hr. Skægs Hotel” et show du ikke bør gå glip af.
Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende!

Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet i Koncertsalen er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom de ikke taler samme sprog.

Sammen med sin makker Vinter har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange, som selvfølgelig indgår i showet. De handler om simple begreber som ”Good morning” og ”Left and right”, men også om at udfordre børnene til at sige et fremmedord, selvom det er lidt specielt – som i sangen ”Du kan ikke sige Bonjour”.

Velkommen til Hr. Skægs Hotel i Koncertsalen!

Se mere på drkoncerthuset.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 17. maj 2020 kl. 11.00.