HORRORWALK 2021 - Fanget i mørket | Børn i byen - hvad skal vi lave?

HORRORWALK 2021 - Fanget i mørket

Vzk5u3hnxpa2qbztrfrj7mrv normal620
Adventurepark i Hillerød
Jagtvej 31
3400 Hillerød
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

HORRORWALK I ADVENTUREPARK - Fanget i mørket !!

I de gamle sumpe og skove der omringer Adventurepark i Hillerød, eksisterer der en urgammel magi, og en hvilene ondskab.

Igen i år er ondskaben sluppet løs. Et væsen uden form og uden sind, kun drevet af sin sult, er vågnet fra sin dvale. Et uhyre med magt over verdenen som vi kender den. Alle som kommer for tæt på dens indflydelse bliver taget af en sort tåge…

Denne skabning er kendt som ”Enheden”. Du er én af de uheldige dødelige som Enheden har bortført ind i sit rige. En verden som på mange måder ligner vores egen, men med enkelte… unaturlige forskelle. I denne mareridtsverden er alt i Enhedens kontrol.

Din opgave er simpel – Find en vej ud før det er for sent. For Enheden næres af frygt og tabet af håb, så din tid er knap. På din vej vil du møde uhyrer i alle former og størrelser, nogen er designet til at jage dig, andre til at dræne dine sidste kræfter med lidelser eller vanvid.

Du er heldigvis ikke den første til at vandre i Enhedens rige. Chancen for flugt er lille, men mulig. Ikke alle vil slippe helskindet igennem dette mareridt, så hvis det lykkes dig at forsegle Enheden tilbage til dens evige søvn, kan du måske redde alle de andre stakler, som er fanget i mørket.

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

Halloween

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 15-22
    HORRORWALK 2021 - Fanget i mørket