Høstmarked i Øregaardsparken | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Høstmarked i Øregaardsparken

Foto til h stmarked 02 normal620
Øregaard Museum
Ørehøj Alle 2
2900 Hellerup
Se kort
0-15 år
oregaard.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom og oplev sensommerens hyggeligste høstmarked i Øregaardsparken, når græsset i Øregaardsparken foran museet indtages af et bredt udvalg af spændende boder med alt fra lækre delikatesser til gode ting til haven. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage og deltage i hyggelige aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Igen i år kan du komme i nærkontakt med levende krible-krable dyr, når Grøn Guide i Gentofte fortæller om dyrene, og hvor de findes i naturen. Børn kan blive dekoreret med ansigtsmaling eller hjælpe med at producere egen æblemost ved æblemostpressen, som altid er et stort tilløbsstykke. Medbring egne æbler og flasker, og få den lækre, nyproducerede most med hjem.

Der kan også dyrkes yoga i et dertil indrettet hjørne af markedet, eller du kan opleve familie-koncert på Spejlscenen kl. 12-12.45, når de to erfarne musikere Sille Grønberg og Palle Windfeldt byder op til jazz og løjer.

Traditionen tro er der også plantebyttemarked, så tag et par planter eller nogle frø fra haven eller altanen med, og se hvad du kan få med hjem i stedet.

Der er gratis entré til det hele.

Se mere på oregaard.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 01. september 2019 kl. 11-16.