Historisk sommerferie på Frederiksborg Slot

My post  1  normal620
Det Nationalhistoriske Museum
Frederiksborg Slot 10
3400 Hillerød
Se kort
Alle
dnm.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Der er masser af spændende ferieoplevelser i vente på Frederiksborg Slot. I sommerferien kan man blandt andet opleve Christian 4., Leonora Christina, Johanne Luise Heiberg eller en af mange andre historiske personer stå lyslevende i slottets udstillinger og svare på spørgsmål fra nysgerrige gæster. Museets slotsværter er iført historiske dragter, der er skabt ud fra portrætmalerierne, som hænger på museets vægge.

Omvisninger hver dag
Ønsker man at komme endnu tættere på historien, kan voksne og børn tage med på de daglige omvisninger i perioden 29. juni - 11. august. Her får man et unikt indblik i Frederiksborgs dramatiske historie fra slot til museum. Omvisningerne starter kl. 13.30 i museets forhal og er gratis for museets gæster. Udover den danske omvisning er der daglige engelske omvisninger klokken 11.30 og 14.00.

Mærk historien på egen krop
Det er også muligt at mærke historien på egen krop. For hvordan var det at vokse op som prins eller prinsesse? I børnenes udstilling, er det muligt at prøve genskabte renæssancedragter og rustninger eller skrive med fjerpen og blæk efter Christian 4.s stilebog. Børnene kan også farvelægge billeder af konger og dronninger eller tegne deres eget våbenskjold.

Sommerferieaktiviteterne på Det Nationalhistoriske Museum løber fra 29. juni til 11. august.

Se mere på dnm.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 11. august 2019 kl. 10-17.