HipSomHap Julekoncert | Børn i byen - hvad skal vi lave?

HipSomHap Julekoncert

Jule hip som hap normal620
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Se kort
6-12 år
0/0 kr.
kulturium.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

AFLYST: NY DATO D. 19 DECEMBER KL 14.00

Tag børnene med til julekoncert med HipSomHap!

HipSomHap er med hundredvis af koncerter og millioner af streams et af de varmeste navne i dansk børnemusik. Tween-idolerne er aktuelle med nyt album og går på scenen for at skabe en gigantisk hiphop-julefest i børnehøjde.

Oplev en fantastisk julekoncert med selveste HipSomHap, som består af Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad. Koncerten foregår i Kulturium Musikteater.

Billetbestilling
Gratis billet bestilles via linket.
OM BANDET
HipSomHap består af Anna Bukh Jacobsen og Andreas Seebach - eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad som de hedder, når de går på scenen. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og vil gerne give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rapgruppe for børn.

Derfor bliver der med garanti en fest, når HipSomHap går på scenen og spiller alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad levere det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde.

Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men yngste kan også være med. Så kom og syng med på "Av!", "Hop Lidt Mer" og youTube-hittet "Min Far" - og fyr den af med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn.

Døre til salen åbner kl. 13.30

Se mere på kulturium.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 05. december 2020 kl. 14
    HipSomHap Julekoncert