Herlufsholm Fantasy Bogmesse

Fantasy 2017 2 320px normal620
Herlufsholm Kostskole
HERLUFSHOLM ALLÉ 170
4700 Næstved
Se kort
Alle
40/70 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Slut efterårsferien af med en familieudflugt til Herlufsholm Fantasy Bogmesse! Det er sjette år i træk, at Herlufsholm Kostskoles historiske bygninger sætter kulissen for Danmarks eneste fantasy bogmesse. På messen kan du møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasygenren. Landets bogforlag vil være repræsenteret med masser af gode tilbud. I år åbner den internationale forfatter Rainbow Rowell Herlufsholm Fantasy Bogmessen med ”Carry On”. Du kan også møde Kenneth Bøgh Andersen og Lars Gabel med ”Skæbnemageren”, Nanna Foss med ”Spektrum”, Line Kyed Knudsen med ”Pigerne fra Nordsletten” og ”Heksens forbandelse”, Bodil El Jørgensen med ”Pigen fra havet”, Lene Dybdahl med ”Blodbæst”, Malene Sølvsten med ”Ravnens hvisken 2”, Nicole Boyle Rødtnes med ”Zombie-jæger” og ”Ilttyv”, Kristian Leth med ”Mithos” og mange, mange flere fantastiske forfattere. Herlufsholm Fantasy Bogmesse har i år et rigtig stærkt program.

Hvert år har vi udenlandske forfattere på programmet. Foruden Rainbow Rowell, kan du se frem til at møde Gail Carriger med serien ”Soulless” og Laure Eve med ”The Graces”.

På Herlufsholm Fantasy Bogmesse har vi rigtig mange aktiviteter. Du kan blandt andet deltage i en interaktiv historieworkshop, designe dit eget våbenskjold, blive transformeret til en fantastisk skabning, kæmpe imod orker og meget mere.

I år har vi udvidet messen til også at omfatte 2.sal. Her har vi scenen ”Loftet” og salgsboder på ”Kvisten”. Herlufsholm Fantasy Bogmesse har alt hvad et hvert fantasy-hjerte kan ønske sig.

Herlufsholm Fantasy Bogmesse er åben fredag den 20. oktober kl. 12.00 – 17.00 og lørdag den 21. oktober kl. 10.00-17.00. Se det fulde program og læse mere om aktiviteterne på www.fantasybogmesse.dk

Følg Herlufsholm Fantasy Bogmesse på Facebook for løbende opdateringer eller læs mere på www.fantasybogmesse.dk #hfb17 #fantasybogmesse

Pris for voksne (over 12 år) pr. dag: 70 kr.
Pris for børn pr. dag: 40 kr.
Weekend voksen: 125,- kr.
Weekend barn: 65,- kr.
Børn under 6 år deltager gratis.
Der er gratis adgang for børn under 12 år lørdag, hvis de ankommer udklædt og i selskab med betalende voksne.
Billetter købes ved indgangen eller på www.fantasybogmesse.dk/kob-billetter.
Du deltager automatisk i konkurrencen om et signeret eksemplar af ”Exilium – De Fejlfødte” af Linette Harpsøe, ved køb af billetter online.

Se mere på fantasybogmesse.dk

Kategorier Tilføj ›

Festivaler Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 21. oktober 2017 kl. 10-17.