Hamlets Vidunderlige Verden | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Hamlets Vidunderlige Verden

 k7a9924 normal620
Kronborg Slot
Kronborg Slot
3000 Helsingør
Se kort
Alle
0/73 kr.
kronborg.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Træd ind i Hamlets verden på hans eget slot Kronborg

Sommeren byder på en meget anderledes oplevelse i år. Tradition tro, spiller vores dygtige skuespillere scener fra Shakespeares tragedie, Hamlet, omkring på slottet. Men Hamlet, hans familie, venner og fjender har meget mere at byde på end Shakespeares velkendte tekst ”To be or not to be…”. De skal nemlig lave sjove og lærerige aktiviteter gennem hele dagen, hvor gæsterne kan føle, at de er en del af livet på det mægtige renæssanceslot. Det kan f.eks. være at man kan lære at danse med Ophelia, være spion med Polonius, skrive digte med Hamlet, lave sjov og ballade med hofnarren eller synge med Dronning Gertrude. Der er et hav af aktiviteter, der både er sjove for børn og voksne. De tager allesammen hensyn til vores fælles sikkerhed, uden at gå på kompromis med oplevelsen for hele familien i ”Hamlets forunderlige verden”.

William Shakespeare valgte at placere Hamlet på Kronborg, da han skrev sit verdensberømte drama. Hele sommeren møder gæsterne de berømte karakterer fra dramaet, når de bevæger sig rundt i slottets værelser og sale.

Publikum oplever ikke bare karakterernes hverdagsliv, når de taler med hovedpersonerne. De er også vidner til karakterernes tragiske skæbne, når de griber våben eller forgifter hinanden.

Uanset hvor gæsterne bevæger sig rundt på slottet, går de rundt i Hamlets verden med drama, begær, giftmord og fægtekampe.

Scenerne fra Hamlet, som spilles rundt omkring på slottet er på engelsk, men kendskab til engelsk er ingen forudsætning for at forstå dramaet på slottet. Alle aktiviteter gennemføres på dansk.

Se mere på kongeligeslotte.dk

Kategorier Tilføj ›

Sommerferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 31. august 2020 kl. 10-17.