Gyldendals skrive- og læsecamp for børn i vinterferien | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gyldendals skrive- og læsecamp for børn i vinterferien

Skrivel secamp ny normal620
Gyldendal
Klareboderne 3
1115 København K
Se kort
10-13 år
750/0 kr.
gyldendal.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Er dit barn vild med at skrive, læse og lege med ord? Og mellem 10 og 13 år? Så send det afsted på læse- og skrivecamp hos Gyldendal, når vi i vinterferien sætter gang i nogle sjove og lærerige dage. Campen foregår på forlaget, og dit barn vil få en unik oplevelse i læseglædens og skrivelystens tegn. Alle dage er delt op af to forskellige moduler: Skrivemodulet om formiddagen og læsemodulet om eftermiddagen. Mellem de to moduler spiser vi frokost sammen, spiller spil, står på hænder, taler om hvad vi har lært og hygger os med hinanden.
Der er plads til 12 børn på campen.

Dagsprogram:
Kl. 09.30-10: Godmorgen og velkommen
Kl. 10-12: Skrivecamp
Kl. 12-13: Frokost
Kl. 13-15: Læsecamp
Kl. 15-15.15: Farvel og på gensyn i morgen
OBS. Fredag slutter kl. 17

Om skrivecampen: Skrivecampen foregår mandag-fredag i uge 7 fra kl. 10-12. Her vil der være fokus på skrivekundskaben og dens redskaber. Der vil være undervisning med konkrete skriveøvelser, der lærer børnene at bruge deres fantasi og lege med ord. Undervejs vil vi høre hinandens tekster og fokusere på de greb, der fungerer, og de der ikke gør. Børnene vil også lære, hvordan man giver god og konstruktiv kritik. Der bliver brug for en computer eller andet skriveredskab til kurset.

Om læsecampen: Læsecampen foregår mandag-fredag i uge 7 fra kl. 13-15. Her vil der være fokus på tekster, vi læser sammen, både korte og længere tekster, vi taler om, hvad vi har læst og forsøger måske at nå frem til, at der er mange måder at forstå og læse en tekst. Vi læser både illustrerede bøger, seriebøger og meget andet. Bøgerne er valgt på forhånd, men det er en god idé, at børnene tager deres yndlingsbog med.

Fælles afslutning fredag d. 14/2 kl. 15: Den sidste dag i campen inviterer vi forældrene ind på forlaget, så de kan se og høre, hvad deres børn har lavet i løbet af ugen. De børn, der har lyst, læser højt for forældrene.

I forbindelse med Gyldendals 250 års jubilæum hylder vi litteraturen, læseren og læselysten. Vi vil sprede læseglæden med hinanden og ikke mindst blandt børn og unge. Med denne læse- og skrivecamp træder vi for et øjeblik ud af hverdagen og ind i fantasiverdenen, når vi sammen glædes og går på opdagelse i skrivning og læsning og bruger den som fællesskabende.

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Workshops
9-13 år
Vinterferie
Indre by

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 10. februar 2020 kl. 10-15.