Gregarious | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gregarious

Gregarious foto normal620
Bellahøj Friluftsscenen
Bellahøjvej 20
2700 Brønshøj
Se kort
Alle
0/0 kr.
amfiteatret.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

To sublime cirkusartister. De bedste venner og de største konkurrenter. Indædt kæmper de om at være bedst, hurtigst, stærkest. De konkurrerer til sidste sveddråbe og driver hinanden til vanvid.

Gregarious er et vidunderligt anti-heroisk studie af den menneskelige side af sport – midt mellem konkurrence og broderskab. Holdånd over for rivaliseren. På engelsk er ’gregarious’ en betegnelse for dyr og mennesker, der har det bedst i flok. Og på spansk er ’gregario’ en vandbærer – en hjælper, der må ofre sig selv for at føre sin holdkaptajn til sejr i landevejscykling.

Med udgangspunkt i deres eget venskab og partnerskab har de to artister skabt en nycirkus-perle sprængfuld af charme, energi og sprudlende humor. Med absolut overlegen fysik, spektakulære optrin og vittigt bid sætter de den menneskelige natur på spidsen og får os til at genkende og grine af os selv.

De to medlemmer af Soon Company, catalanske Manel Rosés og svenske Nilas Kronlid, mødte hinanden på cirkusskolen DOCH i Stockholm. Efter mange års karriere i kompagnier som Cirkus Cirkör og Cirque du Soleil – og en guldmedalje til den ultimativt prestigefulde Festival du Cirque de Demain – har de nu skabt deres helt egen, personlige og ret så enestående forestilling om… sig selv.

Se mere på metropolis.dk

Kategorier Tilføj ›

Sportshold
Musik/dans
Underholdning
Teater
Kulturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 25. august 2019 kl. 15-16.