Gratis forpremiere: 100% Ulv | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gratis forpremiere: 100% Ulv

100  ulv normal620
Vester vov vov
Absalonsgade 5,
1658 København V
Se kort
Alle
vestervovvov.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Børn i byen Klubben inviterer medlemmer til GRATIS forpremiere på animationsfilmen "100% Ulv" lørdag d. 22. maj 2021 kl. 10.00 eller kl. 12.00.

HVOR
Vester Vov Vov
Absalonsgade 5
1658 København V

BEMÆRK
Først til mølle da der pga. COVID19 er et meget begrænset antal billetter. Det er derfor muligt at bestille 2 billetter pr. medlemskab. Der tages et depositum på 50 kr. pr. billet, som refunderes ved fremmøde. Du senest kan afmelde dig eventet 48 timer inden start.

OM FILMEN
Drengen Freddy er arvtager i en familie af stolte varulve og han er overbevist om, at han nok skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle. Freddy får sig dog noget af en overraskelse, da han til sin første "forulvning" forvandles til en frygtindgydende… PUDDELHUND. Det ser ikke godt ud for Freddy, men flokkens ældste giver ham chancen for at bevise, at han har en varulvs hjerte inden næste måneopgang. Hvis han ikke lykkes vil han blive smidt ud af flokken for altid. Hjulpet på vej af en uventet allieret i form af den gadehunden Batty, kaster Freddy sig ud i et vildt eventyr for at bevise at han, under hans nuttede ydre, stadig er 100 Ulv!

Du skal være medlem – og logget ind – for at booke billetter.

Se mere på vestervovvov.dk

Kategorier Tilføj ›

Børn i byen events

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 22. maj 2021 kl. Kl. 10 og kl. 12
    Gratis forpremiere: 100% Ulv