Gratis FerieCamp - Den Store Insektskole | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gratis FerieCamp - Den Store Insektskole

Den store insektskole cover   facebook  normal620
Osramhuset
Valhalsgade 4
2200 København N
Se kort
Alle
0/0 kr.
kulturn.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

DEN STORE INSEKTSKOLE - insektaktivistisk kunstforløb under Ferie Camp 2021

Global Kidz har inviteret Bureau for Mellemartslig Kommunikation til at være en del af FerieCampen i Efterårsferien i Osramhuset, Nørrebro.

Velkommen til Den Store Insektskole! For at lære at leve på en beskadiget planet skal vi ikke bare lave flere menneskevenner - vi skal også lave flere ikke-menneske-venner og nu er turen kommet til INSEKTERNE. Tre dage i efterårsferien ´21 skal vi arbejde med relationer mellem mennesker og insekter på kunsteriske og legende måder. Følg bare med her:

Onsdag d. 20/10 kl. 10.00-13.00
Vi trykker Red Insekterne!-plakater. Vi skal lave sjove legende tegneøvelser, finde på fede insekt-slogans og derefter skære og trykke plakater med linoleum. Alle deltagere får en her stak plakater med hjem, som de kan hænge op i skolen, supermarkedet, fritidshjemmet og alle steder, hvor mennesker kunne have brug for at passe bedre på insekterne.

Torsdag d. 21/21 kl. 10.00-13.00
Vi bygger Insekt-instrumenter! Deltagerne får en kort introduktion til, hvordan forskellige insekter kommunikere med hinanden og derefter får I lov til at gå amok i materialer og farver og bygger jeres helt eget insekt-instrument. Dagen slutter med at vi går en tur i Karpenhøjs fantastiske omgivelser, lytter efter insektstemmer og afprøver vores nye insekt-instrumenter.

Fredag d. 22/10 kl. 10.00-14.00
Vi laver et Venskabs-ritual! Nu er vi nået godt ind i efteråret og insekterne har arbejdet hårdt hele sommeren - nu skal vi takke dem for al deres fantastiske arbejde! Vi laver insekt-masker, insekt-kor og hvepsedans og hylder vores nye fede venner.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER! Mange KH og Zzzzuuumm zzzzzum fra Bureau for Mellemartslig Kommunikation.

Workshoppen er udviklet og udført af Bureau for Mellemartslig Kommunikation, der arbejder for at skabe fællesskaber, slægtskaber og venskaber mellem mennesker og ikke-mennesker. Vi sætter menneskets hænder i arbejde, med instrumenter og objekter som skal muliggøre en begyndelse på en kommunikation på tværs af arter. Med håndåndens arbejde udvikler Bureau for Mellemartslig Kommunikation menneskets empatisystem til at rumme krybende, svømmende, svævende, hoppende individer og undersøger, hvordan vi kan leve sammen på en beskadiget planet.
Der arbejdes med en lille kniv.
Forældre er velkomne.
Begrænsede pladser.
Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM1424

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Kulturhuse
Naturoplevelser
Aktivitet
Kulturoplevelser
Indendørs oplevelser
Nørrebro
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 20. oktober 2021 kl. Den 20. + 21. oktober fra kl. 10.00-13.00 + den 22. oktober fra kl. 10.00-14.00.