Golden Days Åbningsfest: Berlinmuren kommer til BLOX | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Golden Days Åbningsfest: Berlinmuren kommer til BLOX

Billedet findes ikke
BLOX
Frederiksholms Kanal 30, Bygning A, 1
1220 København K
Se kort
Alle
blox.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

FEJRING & FERNISERING – 1989 GRATIS ØL – DJ – 1989 GRATIS IS

Få historien helt ind under huden, når Golden Days, BLOX og Koldkrigsmuseum Langelandsfort inviterer til festivalstartskud på Bryghuspladsen. Oplev et stykke oprindelig Berlinmur, der 30 år tilbage stod på Potsdamer Platz, hjælp os med at drikke 1989 gratis øl, og mærk lyden af det sidste og skelsættende år i 80’erne.

Festlighederne skydes i gang af byens kulturborgmester, Franciska Rosenkilde, og markerer samtidig starten på den landsdækkende udstilling ’Berlinmuren kommer’, der sender sektionen af Berlinmuren på Danmarksturné mellem landets fire største byer. Berlinmuren kan efter ferniseringen opleves på BLOX fra den 7.-22. september. Berlinmuren kommer til BLOX er lavet i samarbejde med BLOX og Rasss Consulting and Events'.

Arrangementet er gratis.

DEN LANDSDÆKKENDE UDSTILLING ’BERLINMUREN KOMMER’:
Golden Days og Koldkrigsmuseum Langelandsfort sender en 2,5 tons og 3,6 meter høj sektion af den oprindelige Berlinmur på Danmarksturné mellem landets fire største byer. Udstillingen ‘Berlinmuren kommer’ er en helt særlig mulighed for at se et stykke af den originale betonmur, der i næsten 30 år delte Berlin i et Øst og et Vest.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 07. september 2019 kl. 14-16.