GMC by night | Børn i byen - hvad skal vi lave?

GMC by night

Gmc by night b rnibyen normal620
Grøndal Multicenter
Hvidkildevej 64
2400 København NV
Se kort
3-18 år
0/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

GRATIS FESTIVAL MED LEG, IDRÆT OG BEVÆGELSE

Det kommer til at boble af aktivitet, når vi omdanner GMC til et inspirationshus for alle, som er nysgerrige på leg, idræt og bevægelse. Tag familie og venner med og kast jer ud i nye idrætsaktiviteter.

GMC by night er en eksperimenterende endags festival, der udforsker rammerne for leg, bevægelse og idræt. Aftenen før Kristi Himmelfartsdag forvandles Grøndal MultiCenter til en stor, festlig smeltedigel, der inviterer på et farverigt sammenkog af aktiviteter, oplevelser og tankegods med idrætten som hovedingrediens.

Der er bl.a. basket, padel, esport, trampolin, judo, legeland og et væld af andre aktiviteter og opvisninger på programmet.

Alle er velkommen. Der er gratis adgang og aktiviteter for både store og små, så kom og vær med til en forrygende begivenhed i idrættens tegn.

DELTAGENDE FORENINGER OG SAMARBEJDSPARTNERE:

Arbejdenes Tennis Klub, Bispebjerg Kickboxing, BK Point, Boldklubben Union, Brønshøj Basket, Brønshøj Judo Club, Floorball-Fællesskabet København, Fodtennis Danmark, Gymnastikforeningen Gefion, Idrætsskolen for Udviklingshæmmede, Københavns Kegle Union, Københavns Sports Stacking Klub, Københavns Trampolin Klub, Pensionist Idræt, Sportsdanserforeningen KAF, TrainOut

Kategorier Tilføj ›

Sportshold
Motion
Festivaler
Andre arrangementer
Kulturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 29. maj 2019 kl. 14-24.