Gladsaxe Loves Culture | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gladsaxe Loves Culture

Gladsaxe loves culture 2019 normal620
Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus
Telefonvej 8
2860 Søborg
Se kort
Alle
telefonfabrikken.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Paw Patrol klar til action!


Lørdag d. 8. juni danner Telefonfabrikken rammen for både verdenskultur og Vov Vov Boogie. Det bliver farverigt, festligt og helt ”Pawtastisk”


Kom og mærk rytmerne fra de afrikanske trommer, bliv forført af alverdens folkedragter, snup en pølse eller tag på kulinarisk smagsoplevelse i verdensrestauranten.
Gladsaxe Loves Culture inviterer dig og hele familien med på en fantastisk dagsrejse ind i alverdens kulturer. Festivalen byder på alt fra musik og dans til kreative workshops, ansigtsmaling og fri leg – alt sammen ganske gratis.

Festivalprogrammet har indslag for store og små. Udover at Marshall og Chase fra kæmpe succesen Paw Patrol ligger vejen forbi med liveshow ’Ready for action’, vil du også kunne møde Joanita Zachariassen kendt fra DR Live, den århusianske standup komiker Mahamade Habane, og ikke mindst Alberte Winding & Andreas Fuglebæk.

Festivalen starter med en stor og farverig parade fra Søborg Torv kl. 10 op ad Søborg Hovedgade, der ender i Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus. Her vil man kunne finde de mange lokale foreninger, der er med til at skabe festivalen i samarbejde med Gladsaxe Kommunes Integrationsråd og Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus.Gå med i paraden og vind en præmie.

Vi glæder os til at se dig!

Arrangement er gratis og for alle aldersgrupper

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 08. juni 2019 kl. 11-16.