Gasp - flamencokoncert og danseundervisning | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gasp - flamencokoncert og danseundervisning

Black flamenco dancer spain normal620
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
2300 København S
Se kort
5-18 år
40/40 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

GASP er mødet mellem flamencodans og -sang, afrikanske rytmer, elektroniske loops og persisk sang. Vi lytter, observerer og danser med.
GASP er en unik sammensætning af artister, som mødes på tværs af musiske genrer og kulturer. Flamencodanseren Phyllis Akinyi har inviteret Stephan Jarl, Gustavo Rey og Anna Sharifi med sig til Amager Børnemusikfestival, hvor de vil fortælle en rytmisk historie om fortiden og nutiden, om rødder og om at finde sig selv. GASP er mødet mellem flamencodans og -sang, afrikanske rytmer, elektroniske loops og persisk sang. Artisterne har arbejdet sammen på kryds og tværs, men denne koncert bliver første gang, de alle optræder sammen på scenen. Det bliver sjovt, pulserende, lidt dystert og meget gribende. Der inviteres til at lytte, observere og til sidst danse med.
Efter koncerten er der en danseklasse for børn og deres voksne med Phyllis Akinyi.

Fra 5 år / 40 kr. pr. person

Børnenes vinterferie på Amager er traditionen tro lig med musikalsk velvære for store og små. Og i år er ingen undtagelse, når Amager Børnemusikfestival endnu engang forvandler årets koldeste uger til de mest hjertevarmende.

Kategorier Tilføj ›

Kulturhuse
Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 12. februar 2020 kl. 13.