GAME Finals

Gamefinals primary article
GAME Streetmekka København
Enghavevej 82D
2450 København SV
Se kort
Alle
0/0 kr.
gamedenmark.org Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Hvert år afholder gadeidrætsorganisationen et stort street event i GAME Streetmekka på Vesterbro. Som noget ny i år vil der også være masser af workshops, som alle kan deltage i, og der startes tidligere, så børnefamilier har god tid til at kaste sig ud i masser af street aktiviteter.

Ellers er GAME Finals som det plejer: Officielt DM i street basket, dance battle, street fodbold-turnering, det vildeste dj set-up, parkour, danseshows, panna, løbehjul, skate street art – you name it!

GAME Finals er for alle, både store og små, og entréen er helt gratis. Man kan jump in og prøve kræfter med parkour, gadefodbold, panna (1-mod-1 version af gadefodbold), street dance, street art, bordfodbold, løbehjul og meget mere.

Dygtige instruktører underviser og guider hele vejen igennem, og der er mulighed for at lære en masse nye fede ting. Hele dagen vil der være shows, underholdning, lege og mulighed for at vinde fede præmier og købe street food og pandekager.

GAME Finals er også det officielle DM i street basket. Her vil DK’s mest talentfulde street basket-hold konkurrere på basketbanen om at kunne kalde sig Danmarksmestre i street basket, samt kæmpe om præmien på 10.000 kr. til vinderne af hhv. senior dame- og herrerækken.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Sportshold Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 26. august 2017 kl. 10-19.