Gadeudstilling - Kasketten i det 21. Århundrede | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gadeudstilling - Kasketten i det 21. Århundrede

Img 1173 normal620
Jægersborggade, KBH N
Jægersborggade, KBH N
2200 København N
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Oplev den digitale kasket på Jægerborggade, Nørrebro! Innovativt teknologisk gennembrud i gammel fastlåst branche. Via AR (Augmentet Reality) kan du få et unikt indblik i et gedigent håndværk i lyd og levende billeder.
Udstillingen bestær af mere end 25 billeder, og man kan via en app se video og 3D animationer fra Kasket- og Hattemagerfaget.

På udstillingen kan man få et indblik i hattens og kaskettens betydning i samfundet. Man kan se og føle håndværket og materialerne i kasketterne. Se interviews med filosofiske betragtninger om foreningen af gammelt håndværk og ny teknologi. Samt med Point of View kamaraer se kasketmageren og hattemagerens arbejde i værkstedet.

Udstillingen har en tilknyttet app, der gennem telefonens display viser film fremvisning, 3D tegninger og interaktion med udstillingens 25-30 fysiske billeder. På den udendørs udstilling kan man tage en kopi af vores kasketskabeloner, så man kan gå hjem og sy sin egen kasket selv. Udstillingen er interaktiv med knapper som atarter afspilning af ultrakorte lydklip af autentiske mennesker i kasketbranchern, herunder min Tyske læremester Herr Bullmann fra Bullani Mützen, Bamberg, samt optagelser af speaks indtalt på gammelt sprog omkring hatte og kasketmoden.
Udstillingen er gratis og hænger udedørs på hele Jægersborggade.

For at bruge Wilgarts App skal man have en telefon med Andriod 10. De besøgende som ikke har dette, kan gratis låne en tablet i én time i butikken Wilgart. Android 10 (Android Q).

Se mere på wilgart.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Kulturoplevelser
Din weekend
Nørrebro

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 22. november 2020 kl. 10:00 - 16:00.