Gå til arkitektur - BEGYNDER (7-10 år)

Modelbyggeri normal620
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
Se kort
7-10 år
1750/0 kr.
dac.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kan du lide at tegne og bruge din fantasi? Er du god til at bygge og opfinde ting? Er du vild med den digitale verden og Minecraft - og vil du med ud på opdagelse i byen? Så er 'Gå til arkitektur - BEGYNDER' helt sikkert noget for dig!

Arkitektens værktøjskasse, Minecraft og digitale tegneredskaber, produktdesign og laser-skæring, alt sammen i et kreativt børnefællesskab. På efterårets hold 'Gå til arkitektur - BEGYNDER' stiller vi skarpt på arkitekturens rejse ind i den digitale tidsalder. Vi skal lege, udvikle og bygge os frem til løsninger, modeller og ny viden.

Vær med, når vi tegner og designer vores eget værelse i mini-udgave, med rigtige modelmaterialer, og når vi bygger vores egne fortolkninger af verdenskendte ikonbyggerier i Minecraft, for at besøge dem i Virtual Reality. Tag med ud af huset, når vi besøger makerlab'et Underbroen, hvor vi 3D-tegner og laserskærer egne lampedesigns!

Du bliver helt sikkert klogere på, hvordan du kan skabe dine egne designs, hvordan arkitekturen og byen hænger sammen, og på hvordan vi kan være med til at ændre verden gennem arkitektur - samtidig med at du har det sjovt med de andre deltagere på holdet.

'Gå til Arkitektur - BEGYNDER' henvender sig til børn i alderen 7-10, som har ingen eller meget lidt erfaring med arkitektur, modelbyggerier og tegning.

Semesteret vil arbejde med følgende temaer:

Modul 1 - Velkomst og intro til "Gå til arkitektur"

Modul 2-3 - Arkitektens analoge værktøjer - tegning og modelbyggeri

Modul 4-6 - Ikonbygger i Minecraft og Virtual Reality

Modul 7- 9- Digital arkitekturtegning, laserskæring og lampedesign (NB: undervisningen finder sted hos Makerlab UNDERBROEN)

Modul 10 - Udstillingsopsætning af pop-up udstilling samt mini-fernisering (NB: undervisningen finder sted torsdag d. 7. december)

OBS: Holdet oprettes kun ved minimum otte tilmeldinger.

>> Læs mere og tilmeld dig her http://dac1.dk/arkitekturbegynder

Se mere på dac1.dk

Kategorier Tilføj ›

Workshops Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 26. september 2017 kl. 16:00-18:00.