Fucking Åmål | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Fucking Åmål

1024x538 fucking  m l 2020 normal620
Folketeatret - Hippodromen
Nørregade 39, 1.
1165 København K
Se kort
12-18 år
120/220 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Hils Din Mor og Teater Vestvoldens anmelderroste og reumertvindende ungdomsforestilling Fucking Åmål vender tilbage til Folketeatret i januar 2020.

En forestilling om den første kærlighed, om at finde sig selv og om at turde stå ved, hvem man er.

I et lille udkantssamfund udvisker de unge kedsomheden med fester og alkohol. Teenagepigerne Agnes og Elin er vidt forskellige, men begge fyldt af længsel. Agnes kæmper en indre kamp med resignation, trods, skuffelse og glæde til følge. Og så er hun hemmeligt forelsket i Elin, skolegårdens sejeste, smukkeste og mest eftertragtede pige, som savner en dybere mening.
Da deres veje krydser hinanden, går det op for Agnes og Elin, at de trods deres forskelligheder har en hel del til fælles, og en uventet rejse begynder.

Fucking Åmål skildrer med varme og med en befriende humor en eviggyldig historie om teenageårene, hvor livet og følelserne kan være svære at få hold på. Hvor tankerne blandt andet er optaget af kærlighed, venskab, identitet og ensomhed. Og forestillingen er samtidig en historie om forståelse og accept af det, der er anderledes.

Fucking Åmål har modtaget en Reumert i kategorien Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2018. Den er dramatiseret frit efter Lukas Moodyssons filmmanuskript fra 1998.

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Teater
Storby

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 01. februar 2020 kl. 15.30.