Frøsnapperfestival

Dsc09045 normal620
Frilandsmuseet Det Gamle Danmark
Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby
Se kort
Alle
0/95 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I sommerferien huserer Orla Frøsnapper, Lille Virgil, Gummi-T og de andre rødder fra Ole Lund Kirkegaards elskede børnebøger igen på Frilandsmuseet. Kom og vær med, når stationsbyen igen bliver forvandlet til Frøsnapperbyen. 😀

UNDERHOLDNING OG AKTIVITETER
Til frøsnapperfestivalen finder cirkusartister og voksne, der laver underlige ting og gamle biler fra 1960’erne og 1970’erne. Du kan lege dåseskjul, male løs på byens plankeværker eller skyde til måls efter den svenske målmand. Der er karruseller, en forhindringsbane, banko og meget, meget mere.

ET 70'ER UNIVERS
Miljøerne fra bøgerne iscenesættes af frilandsmuseets stationsby, som danner rammen om gadeteater. Her kan du spille banko i forsamlingssalen med de gulbrune gardiner eller besøge børneværelserne i brugsuddelerens bolig hvor værelserne transporterer én tilbage til 70'erne. I Frøsnapperbyen bygges der skæve huse og hurtige sæbekassebiler, der kan ræses igennem gaden.

NU MED GUMMI-T
I år præsenterer vi også Ole Lund Kirkegaards Gummi-T, som bliver levendegjort igennem underholdene og interaktivt gadeteater. Gummi-T er historien om Ivan Olsen. Ivan er en lille fyr. Han er heller ikke spor stærk og kan ikke tæve nogen. Til gengæld får han selv en masse tæsk og somme tider buksevand. Selv Ivans egen far giver ham navnet Gummi-T fordi han er så svag. Kom og se om Ivans held vender...

PROGRAM
Programmet er endnu under udarbejdelse. Hold øje på frilandsmuseets facebookside, hjemmeside og denne begivenhed, så skriver vi når vi ved mere.

Kategorier Tilføj ›

Festivaler
Musik/dans
Museer/Udstillinger
Dagsture
Cirkus
Teater
Aktiv ferie
Kulturoplevelser
Rytmik
Bøger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 04. august 2019 kl. 10.30 - 16.30.