Fra Kina til Danmark: Pandabørn optræder på Vesterbro | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Fra Kina til Danmark: Pandabørn optræder på Vesterbro

Panda plakat april2019 web normal620
Teatret Zeppelin
Valdemarsgade 15
1665 København V
Se kort
Alle
zeppelin.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

To pandaer fra Kina kommer til Zoologisk Have i København i april. I den forbindelse gæster 23 kinesiske børn i alderen 6-11 år Teatret Zeppelin for at opføre en musical om pandaernes rejse til Danmark.

Fra den 11. april bliver to pandaer udstationeret i Zoo København. Det er en stor og sjælden begivenhed, som vil blive fejret i hele Danmark. 23 kinesiske børn fra pandaernes hjemby i Kina, Chengdu, gæster i den forbindelse Teatret Zeppelin den 12. april for at opføre en musical specielt lavet til Danmark. Børnene er fra fremmedsprogsskoler i Chengdu, og de har omsat en folkekær lokal musical om pandaer til engelsk efter stor succes med musicalen på kinesisk i hjemlandet.

Farverig og unik musical om de danske pandaer
Musicalen handler om to pandaer, der kommer til Danmark. Den er skabt ud fra en lignende performance kaldet "Panda Dance", som er en meget populær børnemusical, der fast opføres på Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Det er et videns- og undervisningscenter om pandaer, som bl.a. har egen teaterscene.

En gave til dronning Margrethe
Pandamusicalen er inviteret til Danmark af foreningen NordPlus - Connecting Denmark and China.
Den officielle åbning af det nye pandareservat i Zoo sker den 11. april kl. 9.00, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary også deltager. De to pandaer er en gave fra Kina til dronning Margrethe.
Arrangementet på Teatret Zeppelin er gratis, og de 170 pladser i salen fyldes op af skoleklasser fra lokalområdet på og omkring Vesterbro samt af venner af NordPlus og delegerede fra Kina.

Hvornår: fredag 12. april 2019 kl. 11:00
Hvor: Teatret Zeppelin, Valdemarsgade 15, København V
Pris: Gratis. NB. stærkt begrænset antal pladser
Varighed: 25 min. | Alder: for alle

Se mere på zeppelin.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 13. april 2019 kl. 12.00.