Forsommer på Vikingeskibsmuseet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Forsommer på Vikingeskibsmuseet

Face2 normal620
Vikingeskibsmuseet
Vindeboder 12
4000 Roskilde
Se kort
Alle
0/150 kr.
vikingeskibsmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Oplev vikingeskibene i den store vikingeskibshal
De fem originale vikingeskibe kan nu igen opleves i den store vikingeskibshal. Rundgangen mellem skibene er nu ensrettet, for at sikre et godt publikumsflow med god afstand mellem alle gæster. Udstillingen ’I vikingernes kølvand’ i underetagen er også åben.

Udendørs udstillinger og oplevelser
Vikingeskibsmuseet har foruden Vikingeskibshallen store udendørsområder og vi vil forud for skolesommerferien indrette nye udstillings og oplevelsesområder, så der stadig er masser at opleve indendørs og ikke mindst udendørs. Voksne og børn kan gå på opdagelse og prøve kræfter med vikingelege, øve sig på at binde knob, sejle med bådmodeller og spille brætspil fra vikingetiden.

På værftspladsen bygger bådebyggerne et vikingeskibe og I kan møde håndværkeren, der fortæller og viser, hvordan vi genskaber vikingeskibene. Vi har desuden indrettet et særligt oplevelsesområde og I kan fordybe jer i de udendørs udstillinger om skibe og håndværk.

Vi har også rykket vores rundvisninger om vikingernes skibe udendørs. Tjek kalenderen for tidspunkter.

Gå ombord i verdens længste vikingeskibs-rekonstruktion
Museets store bådsamling ligger i museumshavnen og der er skilte, der fortæller om hver enkelt skib, så I selv kan gå på opdagelse i de mange nordiske bådtyper.

I er velkomne ombord i det 30 meter lange vikingeskib ’Havhingsten fra Glendalough’, der ligger ved en ensrettet bro i inderhavnen.

Frokost og grillaftener
I kan nyde en lækker frokost i Café Knarr på museumsøen, både ude og inde, og vi har lavet en særlig to-go menu, hvis man hellere vil nyde maden som picnic.

Fredag og lørdag aften tænder vi op i grillen og byder på lækker grill-menu.

Se mere på vikingeskibsmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Seværdigheder
Museer/Udstillinger
Aktivitet
Staycation
Ud-af-byen

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 26. juni 2020 kl. 13-17.