Festlig åbningsdag i BLOX søndag den 6. maj

Ikke navngivet 3 primary article

Foregår på BLOX

Frederiksholms Kanal 30, Bygning A, 1
1220 København K
blox.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Alle er inviteret med, når BLOX åbner for offentligheden søndag den 6. maj. Åbningsprogrammet byder på masser af gratis oplevelser fra kl. 12-20. Dagens tema er fællesskab. BLOX er nemlig for alle og skal være en ny magnet for bylivet ved Frederiksholms Kanal og havnen.

Rundvisninger i BLOX

Helt ekstraordinært bliver det på åbningsdagen muligt at komme hele huset rundt mellem kl. 13 og 18. Vi starter på Bryghuspladsen og går ind fra DAC Passage til Dansk Arkitektur Center, bevæger os op igennem udstillingsrummene, besøger det ambitiøse kontorfællesskab BLOXHUB for at slutte på taget, hvor de 22 lejeboliger ligger. Efter at have nydt udsigten fra tagterrassen bevæger vi os igen ned i DAC Passage og slutter på havnepromenaden foran fitness dk.

Stort kulturelt program

På åbningsdagen er der musik, officielle taler, fællesdans, dansere på facaden, ballondyr, street art, gratis kaffe og gratis is hver time. Du kan købe mad og drikke i BLOX EATS på Bryghuspladsen og forskellige Food Trucks i området. Alle oplevelser og optrædener ved BLOX er gratis på dagen.

Københavns Kulturkvarter holder åbent i dagens anledning – mange steder med reduceret entré. Brug dagen på at udforske området omkring BLOX. Hvis der kommer kø til rundvisningen (selvom BLOX er er stort hus), så er der masser af anden underholdning.

Det endelige program bliver offentliggjort på hjemmesiden midt i april - følg med på hjemmesiden

Se mere på blox.dk

Kategorier Tilføj ›

Kulturartikler Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • søndag d. 06. maj 2018 kl. 12-20
    Festlig åbningsdag i BLOX søndag den 6. maj