Feriesjov | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Feriesjov

1b4 e1 486096 83869668 5 normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
0/65 kr.
cirkusmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tilbring en skøn sommerdag med hele familien på Cirkusmuseet! Udlev din indre cirkusartist, lær at tankelæse og bliv klogere på cirkus.

Fra søndag d. 26. juni til og med søndag d. 7. august kan du fra søndag til torsdag mærke, hvordan det er at være cirkusartist, når der bliver åbnet op i den store cirkussal til Cirkusleg kl. 11-13. Her kan du afprøve din balance på linen, styrke i trapezen og evne til at koordinere kegler. Mulighederne er mange og en kyndig cirkusinstruktør vil stå klar med råd, inspiration og vejledning til alle gæster. D. 27. og 28 juni samt d. 4. og 5. juli vil Cirkussjov foregå i museets cirkustelt, og der vil være særligt fokus på jonglering og balancegang.

Bliv klogere på cirkus
På museet kan hele familien gå på opdagelse i udstillingen, hvor I bl.a. kan opleve bugtaleren Peter Nørgaard med sin frække hund Charlie, der via skærme, fortæller sjovt og underholdende om cirkushistorie og cirkusartister.

Lær at tankelæse
På udvalgte dage kan du lære at tankelæse, når en af museets formidlere fortæller om illutionistparret Truxa og Gulli, og med hjælp fra publikum, genopfører deres berømte tankelæsernummer. Miniworkshoppen finder sted i i tryllerummet, og du kan finde datoerne på vores hjemmeside.

Tag på skattejagt
Vil I gå på opdagelse på museet på en anderledes måde, kan I købe en særlig cirkuspose, der bl.a. indeholder skattejagt, quizzer og materialer til kreative aktiviteter, der både kan laves på museet og hjemme. Skulle sulten melde sig, kan forplejningen f.eks. blive indtaget i museets gårdhave, hvor I også kan blive blive klogere på historien bag kasernen Avedørelejren, som museets ligger i. Der er også mulighed for at lege fra gamledage eller blot nyde skyggen fra en forhåbentlig varm sommersol.

Se mere på cirkusmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer og udstillinger
Cirkus
Din weekend
Indendørs oplevelser
Sommerferien

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 07. august 2022 kl. 11-13.